Nowy Numer 16/2024 Archiwum
  • rpUCoFyJTVw
    23.08.2013 20:15
    Bread making is a moody beast!!! Such a shame you had a prelobm with the odugh, I think I had the opposite prelobm, I ended up having to dump a whole lot more flour into my dough becasue it was just too wet. Can't wait to see your second attempt ;0)
    doceń 0
Dyskusja zakończona.

Ze względów bezpieczeństwa, kiedy korzystasz z możliwości napisania komentarza lub dodania intencji, w logach systemowych zapisuje się Twoje IP. Mają do niego dostęp wyłącznie uprawnieni administratorzy systemu. Administratorem Twoich danych jest Instytut Gość Media, z siedzibą w Katowicach 40-042, ul. Wita Stwosza 11. Szanujemy Twoje dane i chronimy je. Szczegółowe informacje na ten temat oraz i prawa, jakie Ci przysługują, opisaliśmy w Polityce prywatności.

Zobacz także

Zapisane na później

Pobieranie listy